Nytt bokpapirsortiment fra Munken

Bokmarkedet er i rask endring, og mange europeiske forlag står overfor en negativ trend i priser og omsetning. Dette er i følge Arctic Paper en viktig årsak til at de nå oppgraderer hele Munkens bokpapirsortiment og presenterer tre helt nye produkter. Endringen skal gjøre det lettere for forlag og trykkerier å sammenligne og velge ulike kvaliteter. Munken Book, Munken Book Extra, Munken Print og Munken Print Extra vil ikke lenger inngå i sortimentet. Leif-Arne Karlsen, Sales/Marketing Manager i Arctic Paper, er fornøyd med å kunne tilby nye papirkvaliteter til bokproduksjon. – Vi har utvidet produktporteføljen som følge av kundenes behov for bedre bokpapirkvaliteter, og den nye bokpapirserien vil gjennomgående gi bedre kvalitet innenfor dette segmentet. Samtidig blir det mer oversiktlig for forlagene og trykkeriene å forholde seg til de ulike kvalitetene, sier han. Det nye sortimentet består av følgende produkter: Munken Premium Cream/Munken Premium White. Ubestrøket, 100 % trefritt, FSC-sertifisert papir. Leveres i hvitt og kremfarget, og passer for produkter som skal vare lenge. Munken Print Cream/Munken Print White er ubestrøkne, FSC-sertifiserte papirer med en mindre mengde mekaniske masse. Leveres i hvitt og kremfarget. Munken Pocket Cream er et helt nytt papir, ubestrøket, nesten 100 % treholdig, kremfarget og FSC-sertifisert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: