Nytt bokpapirsortiment fra Munken

PUBLISERT: 3 mars 2006
OPPDATERT: 3 mars

Bokmarkedet er i rask endring, og mange europeiske forlag står overfor en negativ trend i priser og omsetning. Dette er i følge Arctic Paper en viktig årsak til at de nå oppgraderer hele Munkens bokpapirsortiment og presenterer tre helt nye produkter. Endringen skal gjøre det lettere for forlag og trykkerier å sammenligne og velge ulike kvaliteter. Munken Book, Munken Book Extra, Munken Print og Munken Print Extra vil ikke lenger inngå i sortimentet. Leif-Arne Karlsen, Sales/Marketing Manager i Arctic Paper, er fornøyd med å kunne tilby nye papirkvaliteter til bokproduksjon. – Vi har utvidet produktporteføljen som følge av kundenes behov for bedre bokpapirkvaliteter, og den nye bokpapirserien vil gjennomgående gi bedre kvalitet innenfor dette segmentet. Samtidig blir det mer oversiktlig for forlagene og trykkeriene å forholde seg til de ulike kvalitetene, sier han. Det nye sortimentet består av følgende produkter: Munken Premium Cream/Munken Premium White. Ubestrøket, 100 % trefritt, FSC-sertifisert papir. Leveres i hvitt og kremfarget, og passer for produkter som skal vare lenge. Munken Print Cream/Munken Print White er ubestrøkne, FSC-sertifiserte papirer med en mindre mengde mekaniske masse. Leveres i hvitt og kremfarget. Munken Pocket Cream er et helt nytt papir, ubestrøket, nesten 100 % treholdig, kremfarget og FSC-sertifisert.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676