Nytt bokpapirsortiment fra Munken

Bokmarkedet er i rask endring, og mange europeiske forlag står overfor en negativ trend i priser og omsetning. Dette er i følge Arctic Paper en viktig årsak til at de nå oppgraderer hele Munkens bokpapirsortiment og presenterer tre helt nye produkter. Endringen skal gjøre det lettere for forlag og trykkerier å sammenligne og velge ulike kvaliteter. Munken Book, Munken Book Extra, Munken Print og Munken Print Extra vil ikke lenger inngå i sortimentet. Leif-Arne Karlsen, Sales/Marketing Manager i Arctic Paper, er fornøyd med å kunne tilby nye papirkvaliteter til bokproduksjon. – Vi har utvidet produktporteføljen som følge av kundenes behov for bedre bokpapirkvaliteter, og den nye bokpapirserien vil gjennomgående gi bedre kvalitet innenfor dette segmentet. Samtidig blir det mer oversiktlig for forlagene og trykkeriene å forholde seg til de ulike kvalitetene, sier han. Det nye sortimentet består av følgende produkter: Munken Premium Cream/Munken Premium White. Ubestrøket, 100 % trefritt, FSC-sertifisert papir. Leveres i hvitt og kremfarget, og passer for produkter som skal vare lenge. Munken Print Cream/Munken Print White er ubestrøkne, FSC-sertifiserte papirer med en mindre mengde mekaniske masse. Leveres i hvitt og kremfarget. Munken Pocket Cream er et helt nytt papir, ubestrøket, nesten 100 % treholdig, kremfarget og FSC-sertifisert.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: