Kodak Upfront i ny drakt

Kodak Upfront 4.0 er et planleggingsprogram for trykksaker, spesielt utviklet for arktrykkerier. Den nyeste versjonen har blant annet fått bedre støtte for inn- og ut-zooming av skjembildene, samt et generelt forbedret brukergrensesnitt. – Ved at programmet digitaliserer en prosess som tidligere besto av manuelle operasjoner, hjelper Upfront 4.0 brukerne med å spare tid og redusere makulaturmengden, sier Eliza Leung, produktsjef for Kodak Graphic Communications Group. Andre nyheter i denne versjonen er et Windows-lignende grensesnitt med bevegelige paletter, verktøyvinduer og zoomfunksjon. Modulene Job Builder og Planner deler nå utseende og instillingsmuligheter, og man kan legge ved en Preps-utskytningssignatur til jobben.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *