Inca utvider sin Spyder 320-serie

PUBLISERT: 14 mars 2006
OPPDATERT: 14 mars

Inca har utviklet flere nye storformatskrivere i sin Spyder 320-serie, som ble lansert på Fespa 2005. Serien består av en firefarge- og en seksfargemodell, samt en modell som kan trykke med hvitt blekk. I forbindelse med lanseringen av de nye modellene lanserer selskapet også en oppdatert utgave av programvaren Spyder Run. – Samtlige nye Spyder-modeller er utviklet som svar på kundenes ønsker, spesielt fra fotolaboratorier og digitaltrykkerier, forteller Heather Kandle, markedssjef i Inca. En av de store endringene er den modulære oppbyggingen, som gjør det mulig for kundene å tilpasse skriveren sin til nye områder eller endringer i etterspørselen. Spyder 320-e er budsjettutgaven, som leveres med noe lavere kapasitet enn standardutgaven. Til gjengjeld er den rimeligere, og kundene kan til enhver tid oppgradere til standardmodellen eller til den nye plus-modellen, om de ønsker å trykke med hvitt eller med seks farger. Den andre storformatskriveren, 320+, finnes i en seksfargemodell (CMYK pluss lys cyan og lys magenta) eller dekkhvit. I følge Inca er skriveren utviklet for bedrifter som enten ønsker å tilby dekkhvit farge eller trykkerier med behov for større fargerom i utskriftene sine. Mer informasjon finnes på www.incadigital.com

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie