Inca utvider sin Spyder 320-serie

Inca har utviklet flere nye storformatskrivere i sin Spyder 320-serie, som ble lansert på Fespa 2005. Serien består av en firefarge- og en seksfargemodell, samt en modell som kan trykke med hvitt blekk. I forbindelse med lanseringen av de nye modellene lanserer selskapet også en oppdatert utgave av programvaren Spyder Run. – Samtlige nye Spyder-modeller er utviklet som svar på kundenes ønsker, spesielt fra fotolaboratorier og digitaltrykkerier, forteller Heather Kandle, markedssjef i Inca. En av de store endringene er den modulære oppbyggingen, som gjør det mulig for kundene å tilpasse skriveren sin til nye områder eller endringer i etterspørselen. Spyder 320-e er budsjettutgaven, som leveres med noe lavere kapasitet enn standardutgaven. Til gjengjeld er den rimeligere, og kundene kan til enhver tid oppgradere til standardmodellen eller til den nye plus-modellen, om de ønsker å trykke med hvitt eller med seks farger. Den andre storformatskriveren, 320+, finnes i en seksfargemodell (CMYK pluss lys cyan og lys magenta) eller dekkhvit. I følge Inca er skriveren utviklet for bedrifter som enten ønsker å tilby dekkhvit farge eller trykkerier med behov for større fargerom i utskriftene sine. Mer informasjon finnes på www.incadigital.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: