Inca utvider sin Spyder 320-serie

PUBLISERT: 14 mars 2006
OPPDATERT: 14 mars

Inca har utviklet flere nye storformatskrivere i sin Spyder 320-serie, som ble lansert på Fespa 2005. Serien består av en firefarge- og en seksfargemodell, samt en modell som kan trykke med hvitt blekk. I forbindelse med lanseringen av de nye modellene lanserer selskapet også en oppdatert utgave av programvaren Spyder Run. – Samtlige nye Spyder-modeller er utviklet som svar på kundenes ønsker, spesielt fra fotolaboratorier og digitaltrykkerier, forteller Heather Kandle, markedssjef i Inca. En av de store endringene er den modulære oppbyggingen, som gjør det mulig for kundene å tilpasse skriveren sin til nye områder eller endringer i etterspørselen. Spyder 320-e er budsjettutgaven, som leveres med noe lavere kapasitet enn standardutgaven. Til gjengjeld er den rimeligere, og kundene kan til enhver tid oppgradere til standardmodellen eller til den nye plus-modellen, om de ønsker å trykke med hvitt eller med seks farger. Den andre storformatskriveren, 320+, finnes i en seksfargemodell (CMYK pluss lys cyan og lys magenta) eller dekkhvit. I følge Inca er skriveren utviklet for bedrifter som enten ønsker å tilby dekkhvit farge eller trykkerier med behov for større fargerom i utskriftene sine. Mer informasjon finnes på www.incadigital.com

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo