Inca utvider sin Spyder 320-serie

Inca har utviklet flere nye storformatskrivere i sin Spyder 320-serie, som ble lansert på Fespa 2005. Serien består av en firefarge- og en seksfargemodell, samt en modell som kan trykke med hvitt blekk. I forbindelse med lanseringen av de nye modellene lanserer selskapet også en oppdatert utgave av programvaren Spyder Run. – Samtlige nye Spyder-modeller er utviklet som svar på kundenes ønsker, spesielt fra fotolaboratorier og digitaltrykkerier, forteller Heather Kandle, markedssjef i Inca. En av de store endringene er den modulære oppbyggingen, som gjør det mulig for kundene å tilpasse skriveren sin til nye områder eller endringer i etterspørselen. Spyder 320-e er budsjettutgaven, som leveres med noe lavere kapasitet enn standardutgaven. Til gjengjeld er den rimeligere, og kundene kan til enhver tid oppgradere til standardmodellen eller til den nye plus-modellen, om de ønsker å trykke med hvitt eller med seks farger. Den andre storformatskriveren, 320+, finnes i en seksfargemodell (CMYK pluss lys cyan og lys magenta) eller dekkhvit. I følge Inca er skriveren utviklet for bedrifter som enten ønsker å tilby dekkhvit farge eller trykkerier med behov for større fargerom i utskriftene sine. Mer informasjon finnes på www.incadigital.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: