Liten storformatprinter

Selv om Xerox 6204 er liten i fysisk størrelse byr den i følge leverandøren på god kvalitet, jevne gråtoner (256) og en hastighet i følge spesifikasjonene på 5 sider A1 per minutt. Maskinen er også multifunksjonell med printer og innebygd skanner – alt på mindre enn en kvadratmeter. Xerox 6204 skal også være brukervennlig. Panelet minner om det panelet de fleste kjenner fra en kopimaskin. Skifting av toner skjer i et lukket system, slik at du unngår pulversøl. Papirskiftet foregår ved at du setter i en ny rull og trykker på en knapp som fører papiret i posisjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: