Canon EOS 30D entrer scenen

Canon snekrer videre på sin speilrefleksmodell EOS 20D, og lanserer en videreføring med navnet EOS 30D. CMOS-sensoren på 8,2 megapiksler er den samme som benyttes i 20D, og det samme gjelder autofokussystemet med ni målepunkter. Hva er så nytt? For det første har Canon bygget inn en større LCD-skjerm på 2,5 tommer, og den nye menyen Picture Style erstatter den parameterbaserte menyen i 20D. Lukkeren skal være mer robust og oppgis til å være dimensjonert for 100.000 eksponeringer. I tillegg har kameraet kortere oppstartstid, nå kun 15 hundredeler av et sekund.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: