Canon EOS 30D entrer scenen

Canon snekrer videre på sin speilrefleksmodell EOS 20D, og lanserer en videreføring med navnet EOS 30D. CMOS-sensoren på 8,2 megapiksler er den samme som benyttes i 20D, og det samme gjelder autofokussystemet med ni målepunkter. Hva er så nytt? For det første har Canon bygget inn en større LCD-skjerm på 2,5 tommer, og den nye menyen Picture Style erstatter den parameterbaserte menyen i 20D. Lukkeren skal være mer robust og oppgis til å være dimensjonert for 100.000 eksponeringer. I tillegg har kameraet kortere oppstartstid, nå kun 15 hundredeler av et sekund.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: