Retrotelefon på Cebit

På Retrostar.de kan du se hvilke koblinger til mobiltelefoner som følger med når du kjøper den. Kostnad for telefonen, med koblinger, er 29 euro. Vil man ha med en belteholder for telefon og telefonrør, koster den ti ekstra euro. Uli Weitzel demonstrerer på bildet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: