Adobe satser sterkere på sikkerhet

Adobe og Symantec er dominerende aktører innenfor programvare for henholdsvis publisering og sikkerhet. Når de to gigantene nå setter inn markedskreftene sammen, vil det helt sikkert merkes ute hos forbrukerne. Spesielt i Windows-miljøer er digitale trusler som virus, ormer og andre ulumskheter et stort problem, og i følge Symantec mangler mellom 30 og 40 prosent av PC-ene som er koblet opp mot Internett, en tilfredsstillende beskyttelse. Som første ledd i samarbeidet mellom de to selskapene kan brukere som laster ned Adobe Reader, laste ned en gratisversjon av Symantecs Norton Security 2006. Den som tror fremstøtet skyldes et plutselig ønske om å gi bort produktene sine, tar nok feil. Brukerne får nemlig umiddelbart tilbud om å kjøpe en oppgradert og bedre utgave av samme programvare. Symantec bedrer dermed tilgjengeligheten på produktene sine, og det er trolig at dette vil bidra til større markedsandeler. Adobe hevder at den viktigste målsettingen er å øke sikkerheten for sine kunder. Trolig får vi snart se flere resultater av samarbeidet, for Kurt Garbe, ansvarlig for Adobes tekniske plattform, poengterer at dette er første steg i Adobes nye samarbeid med Symantec. – Adobes rekkevidde kombinert med Symantecs programvare for sikkerhet vil gjøre internett sikrere for dem som vil ta del i den informasjonen og de tjenester som finnes på Internett, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: