Noe nyttig, noe bare lekkert...

PUBLISERT: 23 mars 2006
OPPDATERT: 23 mars

Smidig bildearkiv Bara 99 euro tar Imation for sitt bildearkiv (bildet), som består av en enhet som har plass til 100 CD/DVD-plater. Den kobles til datamaskinen via USB-grensesnitt, og når behovet øker kan man bygge på med en ny boks oppå den første. Lagringsboksene kobles fysisk sammen, slik at alt kan søkes og finnes. Hver plate avleses i datamaskinen før den settes i boksen, slik at programvaren har oversikt over alle filer. Smart, enkelt og rimelig! Tredobbel batteritid Det Hongkongbaserade selskapet Abba-ltd.com viste et frittstående batteri som kan lades separat og tilkobles telefonen når man behøver mer strøm. Det medfølger elleve koblinger til ulike telefoner, alt til en pris av 14 EUR. Datamaskin for personligheter Det nederlandske selskapet Ego-Lifestyle.com har utviklet en datamaskin som ser ut som en håndveske. Til en pris av 4000 EUR får du en kraftig PC med AMD Turion 64 prosessor, 1024 MB internminne och 80 GB harddisk. Batteriet skal rekke til sju timers drift og 15 ekstra knapper gir direkte tilgang til funksjoner som kalender, dvd-spiller etc. Uten ekstra kostnad kan man få sitt eget spesialdesignede lokk. To lokk medfølger, og de kan byttes på noen sekunder. Wow-faktoren er sikkert høy, men ytelsesmessig er det neppe verdt prisen… Gjennomsiktige mobiltelefoner Nec viste en serie gjennomskintige mobiltelefoner. Istedenfor batteri benyttes en metanolblanding som flyter rundt inne i telefonen. Det skal være dobbelt så effektivt som med dagens faste, i tillegg til at det ser ganske tøft ut. Og det er jo ikke uvesentlig i det markedet…

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682