Noe nyttig, noe bare lekkert…

Smidig bildearkiv Bara 99 euro tar Imation for sitt bildearkiv (bildet), som består av en enhet som har plass til 100 CD/DVD-plater. Den kobles til datamaskinen via USB-grensesnitt, og når behovet øker kan man bygge på med en ny boks oppå den første. Lagringsboksene kobles fysisk sammen, slik at alt kan søkes og finnes. Hver plate avleses i datamaskinen før den settes i boksen, slik at programvaren har oversikt over alle filer. Smart, enkelt og rimelig! Tredobbel batteritid Det Hongkongbaserade selskapet Abba-ltd.com viste et frittstående batteri som kan lades separat og tilkobles telefonen når man behøver mer strøm. Det medfølger elleve koblinger til ulike telefoner, alt til en pris av 14 EUR. Datamaskin for personligheter Det nederlandske selskapet Ego-Lifestyle.com har utviklet en datamaskin som ser ut som en håndveske. Til en pris av 4000 EUR får du en kraftig PC med AMD Turion 64 prosessor, 1024 MB internminne och 80 GB harddisk. Batteriet skal rekke til sju timers drift og 15 ekstra knapper gir direkte tilgang til funksjoner som kalender, dvd-spiller etc. Uten ekstra kostnad kan man få sitt eget spesialdesignede lokk. To lokk medfølger, og de kan byttes på noen sekunder. Wow-faktoren er sikkert høy, men ytelsesmessig er det neppe verdt prisen… Gjennomsiktige mobiltelefoner Nec viste en serie gjennomskintige mobiltelefoner. Istedenfor batteri benyttes en metanolblanding som flyter rundt inne i telefonen. Det skal være dobbelt så effektivt som med dagens faste, i tillegg til at det ser ganske tøft ut. Og det er jo ikke uvesentlig i det markedet…

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: