Noe nyttig, noe bare lekkert...

PUBLISERT: 23 mars 2006
OPPDATERT: 23 mars

Smidig bildearkiv Bara 99 euro tar Imation for sitt bildearkiv (bildet), som består av en enhet som har plass til 100 CD/DVD-plater. Den kobles til datamaskinen via USB-grensesnitt, og når behovet øker kan man bygge på med en ny boks oppå den første. Lagringsboksene kobles fysisk sammen, slik at alt kan søkes og finnes. Hver plate avleses i datamaskinen før den settes i boksen, slik at programvaren har oversikt over alle filer. Smart, enkelt og rimelig! Tredobbel batteritid Det Hongkongbaserade selskapet Abba-ltd.com viste et frittstående batteri som kan lades separat og tilkobles telefonen når man behøver mer strøm. Det medfølger elleve koblinger til ulike telefoner, alt til en pris av 14 EUR. Datamaskin for personligheter Det nederlandske selskapet Ego-Lifestyle.com har utviklet en datamaskin som ser ut som en håndveske. Til en pris av 4000 EUR får du en kraftig PC med AMD Turion 64 prosessor, 1024 MB internminne och 80 GB harddisk. Batteriet skal rekke til sju timers drift og 15 ekstra knapper gir direkte tilgang til funksjoner som kalender, dvd-spiller etc. Uten ekstra kostnad kan man få sitt eget spesialdesignede lokk. To lokk medfølger, og de kan byttes på noen sekunder. Wow-faktoren er sikkert høy, men ytelsesmessig er det neppe verdt prisen… Gjennomsiktige mobiltelefoner Nec viste en serie gjennomskintige mobiltelefoner. Istedenfor batteri benyttes en metanolblanding som flyter rundt inne i telefonen. Det skal være dobbelt så effektivt som med dagens faste, i tillegg til at det ser ganske tøft ut. Og det er jo ikke uvesentlig i det markedet…

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280