Agfa ER på Ipex

Agfa blir en dominerende førtrykksprodusent i hall 6, der hovedvekten legges på arbeidsflyt, CTP-systemer, storformatskrivere og digitaltrykk. Blant annet finner du CTP-løsningen :Avalon, tredje generasjon termisk CTP med hastighet opptil 40 plater i timen, og formater fra 70×100 til 2110×1600. For trykkerier med 50×70 format tilbyr Agfa den termiske løsningen :Acento, mens serien Polaris X henvender seg til avismarkedet. Samtlige Polaris-løsninger benytter nå fiolett laser. Med det fleksible CTP-systemet :Advantage i tillegg, viser Agfa løsninger som dekker det meste av bransjens CTP-behov. Mange norske kunder benytter Apogee arbeidsflyt, og Nils-Arne Sletten forteller at de viser hvordan denne arbeidsflytløsningen, med sin omfattende JDF-støtte, kan automatisere hele førtrykksprosessen og etablere webgrensesnitt mot kunden. Prosjektstyringssystemet Delano binder samtlige avdelinger i produksjonsbedriften sammen, og Agfa legger vekt på å vise hvordan dette forenkler grensesnittet mot kunden og kvalitetssikrer jobbene. Storformatløsningene Grand Sherpa Universal og Anapurna vises i ulike modeller og formater. Disse modellene håndterer både rull og ark, og bredder opptil 2,5 meter. Emballasjemarkedet etterspør on demand-løsninger, og Agfa svarer på Ipex med den digitale fargetrykkpressen :Dotrix Compact for produksjon av esker, kartonger, etiketter, plakater etc. På messen lanserer de i tillegg :Dotrix Modular, en flekso/fullfarge hybridløsning for industriell produksjon. Hos Agfa i hall 6 finner du også et stort utvalg blekkskrivere, og selvfølgelig alt av plater og annet forbruksmateriell for grafisk produksjon. Nils-Arne Sletten er tilstede 4. – 9. april, og treffes på tlf. 90988566 Tron Larsen er tilstede 6. – 9. april, og treffes på tlf. 90828158

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *