Agfa ER på Ipex

PUBLISERT: 27 mars 2006
OPPDATERT: 27 mars

Agfa blir en dominerende førtrykksprodusent i hall 6, der hovedvekten legges på arbeidsflyt, CTP-systemer, storformatskrivere og digitaltrykk. Blant annet finner du CTP-løsningen :Avalon, tredje generasjon termisk CTP med hastighet opptil 40 plater i timen, og formater fra 70×100 til 2110×1600. For trykkerier med 50×70 format tilbyr Agfa den termiske løsningen :Acento, mens serien Polaris X henvender seg til avismarkedet. Samtlige Polaris-løsninger benytter nå fiolett laser. Med det fleksible CTP-systemet :Advantage i tillegg, viser Agfa løsninger som dekker det meste av bransjens CTP-behov. Mange norske kunder benytter Apogee arbeidsflyt, og Nils-Arne Sletten forteller at de viser hvordan denne arbeidsflytløsningen, med sin omfattende JDF-støtte, kan automatisere hele førtrykksprosessen og etablere webgrensesnitt mot kunden. Prosjektstyringssystemet Delano binder samtlige avdelinger i produksjonsbedriften sammen, og Agfa legger vekt på å vise hvordan dette forenkler grensesnittet mot kunden og kvalitetssikrer jobbene. Storformatløsningene Grand Sherpa Universal og Anapurna vises i ulike modeller og formater. Disse modellene håndterer både rull og ark, og bredder opptil 2,5 meter. Emballasjemarkedet etterspør on demand-løsninger, og Agfa svarer på Ipex med den digitale fargetrykkpressen :Dotrix Compact for produksjon av esker, kartonger, etiketter, plakater etc. På messen lanserer de i tillegg :Dotrix Modular, en flekso/fullfarge hybridløsning for industriell produksjon. Hos Agfa i hall 6 finner du også et stort utvalg blekkskrivere, og selvfølgelig alt av plater og annet forbruksmateriell for grafisk produksjon. Nils-Arne Sletten er tilstede 4. – 9. april, og treffes på tlf. 90988566 Tron Larsen er tilstede 6. – 9. april, og treffes på tlf. 90828158

Les videre

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676