Pressvu 320/400 får høyere oppløsning

PUBLISERT: 30 mars 2006
OPPDATERT: 30 mars

Vutek videreutvikler sin storformatløsning Pressvu 320/400, som ble lansert sist høst. Spesielt arbeider Vutek med å forbedre maksimaloppløsningen i flatbedskriveren, og nå er maksmal oppløsning forbedret fra 400 ppt til 600 ppt. Har du allerede kjøpt maskinen, er det ingen grunn til å fortvile. En oppgradering er det som kreves for å kunne benytte storformatskriveren med høyere oppløsning. Denne er til og med gratis, og blir tilgjengelig i løpet av andre kvartal i år. Vutek opplyser at alle nye skrivere som produseres vil kunne produsere med 600 ppt. Denne modellen kan skrive på de fleste materialer, med tykkelser helt opp til 4,45 cm og i bredder opp til 3,2 meter. Maskinen benytter firefargeteknologi.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Landsmøte med sydlige vibber ved "Norges riviera"

Grafisk bransjeforening inviterer til landsmøte, denne gangen på Hotel Riviera i Moss, den 12.-14. september 2024. Så sett av datoen allerede nå.
Riviera

Messepremiere for Zünds Q-Line

Den sveitsiske skjærebordprodusenten Zünd stiller ut under mottoet "Performance across the board" og tar med seg Q-Line som ble lansert i fjor vår og nå for første gang vises på en messe.
Zund 2

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk