Pressvu 320/400 får høyere oppløsning

Vutek videreutvikler sin storformatløsning Pressvu 320/400, som ble lansert sist høst. Spesielt arbeider Vutek med å forbedre maksimaloppløsningen i flatbedskriveren, og nå er maksmal oppløsning forbedret fra 400 ppt til 600 ppt. Har du allerede kjøpt maskinen, er det ingen grunn til å fortvile. En oppgradering er det som kreves for å kunne benytte storformatskriveren med høyere oppløsning. Denne er til og med gratis, og blir tilgjengelig i løpet av andre kvartal i år. Vutek opplyser at alle nye skrivere som produseres vil kunne produsere med 600 ppt. Denne modellen kan skrive på de fleste materialer, med tykkelser helt opp til 4,45 cm og i bredder opp til 3,2 meter. Maskinen benytter firefargeteknologi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: