Pressvu 320/400 får høyere oppløsning

Vutek videreutvikler sin storformatløsning Pressvu 320/400, som ble lansert sist høst. Spesielt arbeider Vutek med å forbedre maksimaloppløsningen i flatbedskriveren, og nå er maksmal oppløsning forbedret fra 400 ppt til 600 ppt. Har du allerede kjøpt maskinen, er det ingen grunn til å fortvile. En oppgradering er det som kreves for å kunne benytte storformatskriveren med høyere oppløsning. Denne er til og med gratis, og blir tilgjengelig i løpet av andre kvartal i år. Vutek opplyser at alle nye skrivere som produseres vil kunne produsere med 600 ppt. Denne modellen kan skrive på de fleste materialer, med tykkelser helt opp til 4,45 cm og i bredder opp til 3,2 meter. Maskinen benytter firefargeteknologi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: