Pressvu 320/400 får høyere oppløsning

Vutek videreutvikler sin storformatløsning Pressvu 320/400, som ble lansert sist høst. Spesielt arbeider Vutek med å forbedre maksimaloppløsningen i flatbedskriveren, og nå er maksmal oppløsning forbedret fra 400 ppt til 600 ppt. Har du allerede kjøpt maskinen, er det ingen grunn til å fortvile. En oppgradering er det som kreves for å kunne benytte storformatskriveren med høyere oppløsning. Denne er til og med gratis, og blir tilgjengelig i løpet av andre kvartal i år. Vutek opplyser at alle nye skrivere som produseres vil kunne produsere med 600 ppt. Denne modellen kan skrive på de fleste materialer, med tykkelser helt opp til 4,45 cm og i bredder opp til 3,2 meter. Maskinen benytter firefargeteknologi.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *