Callas satser på arbeidsflyt med nyt samarbeid

IPEX: Callas kunne ikke vise til direkte produktnyheter på IPEX, men Dietrich von Seggern, produktsjef for Callas (bildet), snakket derimot om utviklingen innenfor selskapet. I mars i år ble selskapet delt i to separate selskaper – Axaio og Callas. Axaios virksomhet er primært basert på utvikling av ”plugins” for Indesign og Quark Xpress, som Made to Print og Font Includer. Callas fokuserer nå utelukkende på utvikling av pdf-verktøy. Mer interessant for brukerne er det at Callas har innledet et samarbeid med Gradual Software med hensikt å integrere Callas’ pdf-verktøy pdf Inspektor, pdf Color Convert og pdf Correct med Graduals automatiseringsverktøy Full Switch. I praksis innebærer det at man nå kan bygge en egen intern flyt for pdf-filene. Dietrich von Seggern viste eksempler på en slik installasjon hos tyske Konrad Drück, der kunder kan laste opp sine pdf-originaler i trykkeriets flyt, før filene ”preflightes”, fargekorrigeres og går videre i systemet. – Trykkeriene har lenge kjempet for å få sine kunder til å benytte preflight, sa Dietrich von Seggern. Med våre pdf-verktøy og Graduals Full Switch får de muligheten til å gjøre nettopp det. Nå når teknikken er tilgjengelig, handler det mer om brukervennlighet og utvikling av gode grensesnitt mot kunderne for å få dem til å benytte preflight. på IPEX for ÀGI: Mattias Kristiansson

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: