Callas satser på arbeidsflyt med nyt samarbeid

PUBLISERT: 6 april 2006
OPPDATERT: 6 april

IPEX: Callas kunne ikke vise til direkte produktnyheter på IPEX, men Dietrich von Seggern, produktsjef for Callas (bildet), snakket derimot om utviklingen innenfor selskapet. I mars i år ble selskapet delt i to separate selskaper – Axaio og Callas. Axaios virksomhet er primært basert på utvikling av ”plugins” for Indesign og Quark Xpress, som Made to Print og Font Includer. Callas fokuserer nå utelukkende på utvikling av pdf-verktøy. Mer interessant for brukerne er det at Callas har innledet et samarbeid med Gradual Software med hensikt å integrere Callas’ pdf-verktøy pdf Inspektor, pdf Color Convert og pdf Correct med Graduals automatiseringsverktøy Full Switch. I praksis innebærer det at man nå kan bygge en egen intern flyt for pdf-filene. Dietrich von Seggern viste eksempler på en slik installasjon hos tyske Konrad Drück, der kunder kan laste opp sine pdf-originaler i trykkeriets flyt, før filene ”preflightes”, fargekorrigeres og går videre i systemet. – Trykkeriene har lenge kjempet for å få sine kunder til å benytte preflight, sa Dietrich von Seggern. Med våre pdf-verktøy og Graduals Full Switch får de muligheten til å gjøre nettopp det. Nå når teknikken er tilgjengelig, handler det mer om brukervennlighet og utvikling av gode grensesnitt mot kunderne for å få dem til å benytte preflight. på IPEX for ÀGI: Mattias Kristiansson

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280