Callas satser på arbeidsflyt med nyt samarbeid

IPEX: Callas kunne ikke vise til direkte produktnyheter på IPEX, men Dietrich von Seggern, produktsjef for Callas (bildet), snakket derimot om utviklingen innenfor selskapet. I mars i år ble selskapet delt i to separate selskaper – Axaio og Callas. Axaios virksomhet er primært basert på utvikling av ”plugins” for Indesign og Quark Xpress, som Made to Print og Font Includer. Callas fokuserer nå utelukkende på utvikling av pdf-verktøy. Mer interessant for brukerne er det at Callas har innledet et samarbeid med Gradual Software med hensikt å integrere Callas’ pdf-verktøy pdf Inspektor, pdf Color Convert og pdf Correct med Graduals automatiseringsverktøy Full Switch. I praksis innebærer det at man nå kan bygge en egen intern flyt for pdf-filene. Dietrich von Seggern viste eksempler på en slik installasjon hos tyske Konrad Drück, der kunder kan laste opp sine pdf-originaler i trykkeriets flyt, før filene ”preflightes”, fargekorrigeres og går videre i systemet. – Trykkeriene har lenge kjempet for å få sine kunder til å benytte preflight, sa Dietrich von Seggern. Med våre pdf-verktøy og Graduals Full Switch får de muligheten til å gjøre nettopp det. Nå når teknikken er tilgjengelig, handler det mer om brukervennlighet og utvikling av gode grensesnitt mot kunderne for å få dem til å benytte preflight. på IPEX for ÀGI: Mattias Kristiansson

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: