Callas satser på arbeidsflyt med nyt samarbeid

IPEX: Callas kunne ikke vise til direkte produktnyheter på IPEX, men Dietrich von Seggern, produktsjef for Callas (bildet), snakket derimot om utviklingen innenfor selskapet. I mars i år ble selskapet delt i to separate selskaper – Axaio og Callas. Axaios virksomhet er primært basert på utvikling av ”plugins” for Indesign og Quark Xpress, som Made to Print og Font Includer. Callas fokuserer nå utelukkende på utvikling av pdf-verktøy. Mer interessant for brukerne er det at Callas har innledet et samarbeid med Gradual Software med hensikt å integrere Callas’ pdf-verktøy pdf Inspektor, pdf Color Convert og pdf Correct med Graduals automatiseringsverktøy Full Switch. I praksis innebærer det at man nå kan bygge en egen intern flyt for pdf-filene. Dietrich von Seggern viste eksempler på en slik installasjon hos tyske Konrad Drück, der kunder kan laste opp sine pdf-originaler i trykkeriets flyt, før filene ”preflightes”, fargekorrigeres og går videre i systemet. – Trykkeriene har lenge kjempet for å få sine kunder til å benytte preflight, sa Dietrich von Seggern. Med våre pdf-verktøy og Graduals Full Switch får de muligheten til å gjøre nettopp det. Nå når teknikken er tilgjengelig, handler det mer om brukervennlighet og utvikling av gode grensesnitt mot kunderne for å få dem til å benytte preflight. på IPEX for ÀGI: Mattias Kristiansson

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: