Gretag Macbeth utvider Eye One-serien

PUBLISERT: 7 april 2006
OPPDATERT: 7 april

Nylig testet vi Gretag Macbeths robotiserte måleinstrument for måling av testformer, Eye One Io. På IPEX viste leverandøren et kommende produkt i Eye One-serien, Eye One Isis. Med Eye One Io fokuserte Gretag Macbeth på fleksibilitet og allsidighet, med Isis er det produktivitet som gjelder. – Vi så et behov for et verktøy som var enkelt å bruke, sier Christian Benz, produktsjef hos Gretag Macbeth. Det unike med Isis er også at den lanseres i to utgaver, i A4-format og i A3-format. Med A3-versjonen kan man måle opp rundt 1500 målefelt på kun fire minutter. Eye One Isis benytter samme teknikk som øvrige Eye One-produkter, og har et integrert kontrollsystem for å kontrollere at det ikke er noen feil på de testarkene som skal avleses. Isis vil bli å finne i markedet i slutten av juli. På Ipex for AGI: Mattias Kristiansson

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag