Gretag Macbeth utvider Eye One-serien

Nylig testet vi Gretag Macbeths robotiserte måleinstrument for måling av testformer, Eye One Io. På IPEX viste leverandøren et kommende produkt i Eye One-serien, Eye One Isis. Med Eye One Io fokuserte Gretag Macbeth på fleksibilitet og allsidighet, med Isis er det produktivitet som gjelder. – Vi så et behov for et verktøy som var enkelt å bruke, sier Christian Benz, produktsjef hos Gretag Macbeth. Det unike med Isis er også at den lanseres i to utgaver, i A4-format og i A3-format. Med A3-versjonen kan man måle opp rundt 1500 målefelt på kun fire minutter. Eye One Isis benytter samme teknikk som øvrige Eye One-produkter, og har et integrert kontrollsystem for å kontrollere at det ikke er noen feil på de testarkene som skal avleses. Isis vil bli å finne i markedet i slutten av juli. På Ipex for AGI: Mattias Kristiansson

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *