Gretag Macbeth utvider Eye One-serien

PUBLISERT: 7 april 2006
OPPDATERT: 7 april

Nylig testet vi Gretag Macbeths robotiserte måleinstrument for måling av testformer, Eye One Io. På IPEX viste leverandøren et kommende produkt i Eye One-serien, Eye One Isis. Med Eye One Io fokuserte Gretag Macbeth på fleksibilitet og allsidighet, med Isis er det produktivitet som gjelder. – Vi så et behov for et verktøy som var enkelt å bruke, sier Christian Benz, produktsjef hos Gretag Macbeth. Det unike med Isis er også at den lanseres i to utgaver, i A4-format og i A3-format. Med A3-versjonen kan man måle opp rundt 1500 målefelt på kun fire minutter. Eye One Isis benytter samme teknikk som øvrige Eye One-produkter, og har et integrert kontrollsystem for å kontrollere at det ikke er noen feil på de testarkene som skal avleses. Isis vil bli å finne i markedet i slutten av juli. På Ipex for AGI: Mattias Kristiansson

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Kodak vil transformere fra offset til digitalt med en ny gigant

Den enormt store trykkpressen Prosper Ultra 520 spilte den åpenbare hovedrollen blant Kodaks Drupa-nyheter. Et sterkt mål for selskapet er at trykkerier skal legge over offsetjobber til denne pressen uten å måtte gå på akkord med kvalitet eller hastighet.
kodak-DSC0765

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1