Design på stand og i maskiner

IPEX: På Heidelbergs stand fant vi, blant mye annet, den peneste liminnbinderen vi noen gang har sett. Eurobind 4000, som her vises frem av nordisk sjef Thomas Hjorth, er bygget opp av moduler med separate styremotorer og full jdf-styring. Fire opptagere sitter sammen og man kan legge til flere moduler etter hvert som behovet endres. Selve liminnbinderen er utstyrt med limaggregat på tre sider – der hver enhet har egen føler slik at det blir eksakt riktig mengde lim til hver bok. På en time gjør man kanskje hele opplaget – 4000 bøker. Man kan også benytte maskinen for å samle ark og siden trådhefte dem, før bokblokken kan legges inn på nytt for å påføres omslaget. Eurobind 4000 har også utseendet med seg. Pleksiglassidene kommer trolig til å danne skole for andre modeller. For AGI på Ipex: Peter Ollén

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: