Gratisverktøyet Font Explorer i "skarp" utgave

PUBLISERT: 18 april 2006
OPPDATERT: 18 april

De som var med i fotosatsens barndom husker godt Linotype. Selskapet eksisterer fremdeles, og har nå sluppet en «skarp versjon» av sitt OS X-program for fonthåndtering; Font Explorer. Selskapet forteller at denne erstatter alle tidligere beta-versjoner. Font Explorer er gratis og skal i følge Linotype-sjef Bruno Steinert forbli det også i fremtiden. Det er ikke av veldedighetshensyn, men fordi den innebygde butikkfunksjonen, som minner litt om Itunes Music Store, er tenkt som en katalysator for å få brukerne til å kjøpe skriftsnittlisenser. Linotype samarbeider allerede med flere skriftsnittleverandører og tilbyr en mengde skriftsnitt for kjøp online. Font Explorer har et smart, visuelt grensesnitt der du blant annet kan velge å se skriftsnittene sortert etter parametere som stil og opprinnelse. Det finnes også en WYSIWYG-funksjon (What You See Is What You Get), der du kan se eksempler på de ulike snittene. Ved å klikke på en skriftsnittveske får du opp et vindu som viser detaljert informasjon om skriftsnittet og lisensen. I samme vindu finnes også en nyttig og mer detaljert forhåndsvisning. Autoaktivering kan stilles inn av brukeren for ulike programmer.

Les videre

Ricoh presenterer nytt toner-flaggskip

Som en videreutvikling av populære Ricoh Pro C9200, lanserer Ricoh nå en ny toppmodell kalt Pro C9500.
Ricoh_C9210_USA

Designverktøy: Flere muligheter for et personlig preg

At Taopix kun fokuserer på personalisering av fotobøker er nå som blåst bort. Designverktøyet er i dag utvidet til et tilbud som omfatter de fleste applikasjoner.
VBS_Taopix

Feirer 20-års jubileum med ny versjon

ECO3, tidligere Agfa Offset Solutions, lanserer den nyeste versjonen av sin Apogee automatiserings-arbeidsflytprogramvare på 20-årsdagen for den første utgivelsen.
Apogee-13-visual

Premiere for skjæreprogramvare

Blant interiørvinyler, laminater og folier av alle slag, presenterte Hexis en helt ny egenutviklet programvare for å kutte beskyttelsesfilmer i Bodyfence-serien.
Hexis_Joachim-1024x768

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small