Xinet lanserer og oppgraderer

PUBLISERT: 21 april 2006
OPPDATERT: 21 april

Xinet slipper nå det nye, frittstående verktøyet Uploader, samtidig som de oppgraderer sitt Webnative-system til versjon 8. Uploader er beregnet på eksterne samarbeidspartnere og lar disse laste opp materiale til en Webnative-database ved bruk av enkel dra-og-slipp-teknikk. Programmet konfigureres mot serveren og når denne er tilkoblet, flytter man rett og slett ønsket materiale ut på serveren. Når det nye materialet er på plass i systemet, genereres automatisk e-postbeskjeder til de berørte medarbeiderne. Den nyeste versjonen av Webnative, versjon 8, byr på mange nye funksjoner, blant annet støtte for interaktive pdf-dokumenter. Det innebærer at brukerne får tilgang til metadata i bilder og grafikk som benyttes i Webnatives pdf-filer. Med interaktive pdf-filer vil det i følge Xinet bli enklere å gjenbruke bilde- og grafikkdata i en pdf-fil, siden metadata som kilde, originalformat og tidligere bruk blir tilgjengelig med et museklikk. Støtten for råformatbilder er forbedret og omfatter i den nyeste versjonen råformatet til 80 ulike digitalkameraer. Dessuten kan Webnative fremstille webbaserte forhåndsvisninger av samtlige råbildeformater. – Gjennom de siste 15 årene har vi arbeidet svært nær med de største reklamebyråene, som veileder oss med stødig hånd i vårt utviklingsarbeid, sier Scott Seebass, sjef for Xinet. – Verktøyene i Webnative 8 hjelper kundene våre med å arbeide kreativt og bidrar samtidig til at de kan fakturere flere timer hver dag. Norsk representant for Xinet er Stein Raaness AS.

Les videre

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

End-to-end-løsninger er avgjørende, ikke trykketeknikken

Med fire svært automatiserte, industrielle produksjonslinjer, integrert i en Connex-arbeidsflyt, vil Muller Martini imponere kundene på årets Drupa.
PI-2399-Bruno-Muller_2

Kunstig intelligens vil være avgjørende for bedriftenes overlevelse

I den kommende tiden skal vi se nærmere på hvordan kunstig intelligens (AI) implementeres i allerede eksisterende grafiske løsninger. Hva den kan, hvilke behov den fyller og hvilke muligheter og utfordringer dette åpner for på sikt.
Heidelberg-AI

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag