Xinet lanserer og oppgraderer

Xinet slipper nå det nye, frittstående verktøyet Uploader, samtidig som de oppgraderer sitt Webnative-system til versjon 8. Uploader er beregnet på eksterne samarbeidspartnere og lar disse laste opp materiale til en Webnative-database ved bruk av enkel dra-og-slipp-teknikk. Programmet konfigureres mot serveren og når denne er tilkoblet, flytter man rett og slett ønsket materiale ut på serveren. Når det nye materialet er på plass i systemet, genereres automatisk e-postbeskjeder til de berørte medarbeiderne. Den nyeste versjonen av Webnative, versjon 8, byr på mange nye funksjoner, blant annet støtte for interaktive pdf-dokumenter. Det innebærer at brukerne får tilgang til metadata i bilder og grafikk som benyttes i Webnatives pdf-filer. Med interaktive pdf-filer vil det i følge Xinet bli enklere å gjenbruke bilde- og grafikkdata i en pdf-fil, siden metadata som kilde, originalformat og tidligere bruk blir tilgjengelig med et museklikk. Støtten for råformatbilder er forbedret og omfatter i den nyeste versjonen råformatet til 80 ulike digitalkameraer. Dessuten kan Webnative fremstille webbaserte forhåndsvisninger av samtlige råbildeformater. – Gjennom de siste 15 årene har vi arbeidet svært nær med de største reklamebyråene, som veileder oss med stødig hånd i vårt utviklingsarbeid, sier Scott Seebass, sjef for Xinet. – Verktøyene i Webnative 8 hjelper kundene våre med å arbeide kreativt og bidrar samtidig til at de kan fakturere flere timer hver dag. Norsk representant for Xinet er Stein Raaness AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *