Gratis PDF-kontroll

Ghent PDF Workgroup lanserer nå Ghent Output Suite, en testmetode for å kontrollere at PDF-filene oppfører seg korrekt gjennom arbeidsflyten. Verktøyet består av elleve testbilder, manual og en FAQ (Frequently Asked Questions) for de respektive bildene. Rent praktisk kontrolleres flyten ved å benytte medfølgende testbilder i PDF-format som om de skulle være del av en virkelig produksjon. De ulike filenes oppførsel kan så granskes opp mot manualen og spesifikasjonene til hver PDF. Ghent Output Suite er gratis og kan lastes ned på www.gwg.org.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: