Forhandlingene brutt

Onsdag brøt Fellesforbundet forhandlingene om revisjon av Trykkerioverenskomsten, Bokbinderoverenskomsten og Serigrafioverenskomsten. Det sentrale diskusjonstema under forhandlingene var VISKOMs krav om utvidet driftstid og økt fleksibilitet, noe Fellesforbundet ikke var villig til å etterkomme. Forhandlingsbruddet innebærer at oppgjøret går til mekling. Tidspunkt for mekling blir oppgitt så snart det er bestemt. Dersom det ikke oppnås enighet mellom partene vil det bli streik, opplyser VISKOM.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: