Adobe CS3 kommer først neste år

PUBLISERT: 2 mai 2006
OPPDATERT: 2 mai

Adobe forteller at Adobe CS3 først blir klar for markedet i andre kvartal 2007, og at denne serien da vil inkludere Macromedias programvare. Dette avslører Adobes konsernsjef Bruce Chizen i et intervju i Forbes nettutgave (www.forbes.com). I inneværende år slippes ingen nye programmer, med unntak av en ny Acrobat-versjon, som i følge Adobe blir klar i fjerde kvartal i år. Bruce Chizen forteller også hvilke områder som får størst oppmerksomhet fra Adobe i det pågående utviklingsarbeidet. Mobilt innhold er et sentralt område og selskapet arbeider hardt for at andre leverandører skal integrere Adobes teknologi i sine systemer. Sony skal eksempelvis benytte Flash-formatet i sin Playstation 3, og Kodak er på gang med et digitalkamera med Flash-støtte. På programvaresiden arbeider Adobe med flere muligheter for at brukerne skal utnytte mobilt innhold i Illustrator, Photoshop, Flash og Dreamweaver. Adobe har tidligere uttalt at de ikke vil utvikle en Universal-versjon med full støtte for Apples nye Intel-baserte Mac-maskiner, fordi det krever for mye tid og ressurser. I stedet kan vi altså innstille oss på å vente et år på CS3.

Les videre

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

End-to-end-løsninger er avgjørende, ikke trykketeknikken

Med fire svært automatiserte, industrielle produksjonslinjer, integrert i en Connex-arbeidsflyt, vil Muller Martini imponere kundene på årets Drupa.
PI-2399-Bruno-Muller_2

Kunstig intelligens vil være avgjørende for bedriftenes overlevelse

I den kommende tiden skal vi se nærmere på hvordan kunstig intelligens (AI) implementeres i allerede eksisterende grafiske løsninger. Hva den kan, hvilke behov den fyller og hvilke muligheter og utfordringer dette åpner for på sikt.
Heidelberg-AI

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag