Adobe CS3 kommer først neste år

Adobe forteller at Adobe CS3 først blir klar for markedet i andre kvartal 2007, og at denne serien da vil inkludere Macromedias programvare. Dette avslører Adobes konsernsjef Bruce Chizen i et intervju i Forbes nettutgave (www.forbes.com). I inneværende år slippes ingen nye programmer, med unntak av en ny Acrobat-versjon, som i følge Adobe blir klar i fjerde kvartal i år. Bruce Chizen forteller også hvilke områder som får størst oppmerksomhet fra Adobe i det pågående utviklingsarbeidet. Mobilt innhold er et sentralt område og selskapet arbeider hardt for at andre leverandører skal integrere Adobes teknologi i sine systemer. Sony skal eksempelvis benytte Flash-formatet i sin Playstation 3, og Kodak er på gang med et digitalkamera med Flash-støtte. På programvaresiden arbeider Adobe med flere muligheter for at brukerne skal utnytte mobilt innhold i Illustrator, Photoshop, Flash og Dreamweaver. Adobe har tidligere uttalt at de ikke vil utvikle en Universal-versjon med full støtte for Apples nye Intel-baserte Mac-maskiner, fordi det krever for mye tid og ressurser. I stedet kan vi altså innstille oss på å vente et år på CS3.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: