Adobe CS3 kommer først neste år

Adobe forteller at Adobe CS3 først blir klar for markedet i andre kvartal 2007, og at denne serien da vil inkludere Macromedias programvare. Dette avslører Adobes konsernsjef Bruce Chizen i et intervju i Forbes nettutgave (www.forbes.com). I inneværende år slippes ingen nye programmer, med unntak av en ny Acrobat-versjon, som i følge Adobe blir klar i fjerde kvartal i år. Bruce Chizen forteller også hvilke områder som får størst oppmerksomhet fra Adobe i det pågående utviklingsarbeidet. Mobilt innhold er et sentralt område og selskapet arbeider hardt for at andre leverandører skal integrere Adobes teknologi i sine systemer. Sony skal eksempelvis benytte Flash-formatet i sin Playstation 3, og Kodak er på gang med et digitalkamera med Flash-støtte. På programvaresiden arbeider Adobe med flere muligheter for at brukerne skal utnytte mobilt innhold i Illustrator, Photoshop, Flash og Dreamweaver. Adobe har tidligere uttalt at de ikke vil utvikle en Universal-versjon med full støtte for Apples nye Intel-baserte Mac-maskiner, fordi det krever for mye tid og ressurser. I stedet kan vi altså innstille oss på å vente et år på CS3.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: