Ferag med fokus på sivilsiden

Ferag satset mye på sine produkter for sivilsiden på Ipex. Selskapet er velkjent i avissektoren, men på Ipex var de mindre løsningene i høysetet. En av disse er Unidrum, en ryggstiftemaskin som håndterer 60.000 eksemplarer i timen. Unidrum er en 2-opp-modell med splitt/trim-funksjonen Split-trim for «dobbeltproduksjon» av aviser og andre trykksaker med fra 32 til 100 sider. En annen nyhet er Jobstack, en kinesisk utviklet stacker som Ferag nå tar inn i sortimentet. Årsaken er at de ønsker en modell tilpasset mindre volumer og mindre trykkerier. Guido Steffen, konsernsjef hos Ferags eier WRH Marketing, forklarer utvidelsen med at de ikke har ressurser til å utvikle sin egen stackermodell for mindre kunder. Dessuten er det i følge Steffen en meget rimelig løsning; prisen starter på 30.000 euro for den lille modellen Jobstack 20, og på rundt 50.000 euro for storebroren Jobstack 75. Ferag slo samtidig et slag for Memostick, en selvklebende merkelapp av typen «Post-it» som kan festes på aviser og tidskrifter som en del av en annonsekampanje eller som en egen minikampanje for en tidsbestemt periode.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: