Ferag med fokus på sivilsiden

Ferag satset mye på sine produkter for sivilsiden på Ipex. Selskapet er velkjent i avissektoren, men på Ipex var de mindre løsningene i høysetet. En av disse er Unidrum, en ryggstiftemaskin som håndterer 60.000 eksemplarer i timen. Unidrum er en 2-opp-modell med splitt/trim-funksjonen Split-trim for «dobbeltproduksjon» av aviser og andre trykksaker med fra 32 til 100 sider. En annen nyhet er Jobstack, en kinesisk utviklet stacker som Ferag nå tar inn i sortimentet. Årsaken er at de ønsker en modell tilpasset mindre volumer og mindre trykkerier. Guido Steffen, konsernsjef hos Ferags eier WRH Marketing, forklarer utvidelsen med at de ikke har ressurser til å utvikle sin egen stackermodell for mindre kunder. Dessuten er det i følge Steffen en meget rimelig løsning; prisen starter på 30.000 euro for den lille modellen Jobstack 20, og på rundt 50.000 euro for storebroren Jobstack 75. Ferag slo samtidig et slag for Memostick, en selvklebende merkelapp av typen «Post-it» som kan festes på aviser og tidskrifter som en del av en annonsekampanje eller som en egen minikampanje for en tidsbestemt periode.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: