Ferag med fokus på sivilsiden

PUBLISERT: 4 mai 2006
OPPDATERT: 4 mai

Ferag satset mye på sine produkter for sivilsiden på Ipex. Selskapet er velkjent i avissektoren, men på Ipex var de mindre løsningene i høysetet. En av disse er Unidrum, en ryggstiftemaskin som håndterer 60.000 eksemplarer i timen. Unidrum er en 2-opp-modell med splitt/trim-funksjonen Split-trim for «dobbeltproduksjon» av aviser og andre trykksaker med fra 32 til 100 sider. En annen nyhet er Jobstack, en kinesisk utviklet stacker som Ferag nå tar inn i sortimentet. Årsaken er at de ønsker en modell tilpasset mindre volumer og mindre trykkerier. Guido Steffen, konsernsjef hos Ferags eier WRH Marketing, forklarer utvidelsen med at de ikke har ressurser til å utvikle sin egen stackermodell for mindre kunder. Dessuten er det i følge Steffen en meget rimelig løsning; prisen starter på 30.000 euro for den lille modellen Jobstack 20, og på rundt 50.000 euro for storebroren Jobstack 75. Ferag slo samtidig et slag for Memostick, en selvklebende merkelapp av typen «Post-it» som kan festes på aviser og tidskrifter som en del av en annonsekampanje eller som en egen minikampanje for en tidsbestemt periode.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie