PDF hele veien

På Ipex slapp Adobe sin etterlengtede Adobe pdf Print Engine. Her kombineres for første gang pdf og jdf gjennom hele prosessen. Med denne løsningen arbeider man med pdf-filer gjennom hele arbeidsflyten, slik at teknikken er den samme for å fremstille, korrekturlese og trykke/skrive ut pdf-dokumentene. Filens ulike lag forstyrres ikke, og dermed kan tekst endres helt frem til ripping, også om teksten for eksempel ligger negativt i et bilde. Med Adobe pdf Print Engine opprettholdes to viktige forhold; for det første den ovenfor nevnte pdf-flyten, dernest at en jdf-fil følger jobben hele veien gjennom produksjonen. Denne gir informasjon til utskytning, trykk og ferdiggjøring. Adobe pdf Print Engine ble som sagt lansert på messens åpningsdag. Allerede ved lunsjtider dagen etter kunne Fujifilm fortelle markedet at de hadde en ferdig arbeidsflyt basert på denne nye plattformen. Så langt AGI vet, var det ingen andre som under Ipex-messen rakk å presentere løsninger basert på Adobe pdf Print Engine. Bildet: Adobe pdf Print Engine kjører pdf og jdf hele veien fra det kreative arbeidet og gjennom den grafiske prosessen. Her forklarer Mark Dennis fra Adobe fordelene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *