Xeikon med større volumer

Xeikons Daniel Augustin fortalte at totalkostnadene ved produksjon av transaksjonstrykk (som fakturaer og kontoutskrifter) nå er like lav med en Xeikon-presse som i en inkjetskriver fra eksempelvis Versamark. Den siste benytter rimeligere blekk, men krever dyrere spesialbehandlet papir og store energimengder for å tørke. Xeikon har på den annen side dyrere toner, men kan produsere på rimeligere papir. Satsingen på adressert direktereklame var et annet nytt område som Xeikon løftet frem på sin Ipex-stand. Den håndterer samme dataflyt som IBM og Océ, nemlig Afp/ipds, men har i tillegg tatt i bruk de nye mulighetene som ligger i dette språket, som trykking i farger. – Vi har kjøpt en løsning fra IBM, der de har utviklet programvaren for oss og kjører 130 sider i minuttet. Dermed har vi fått en løsning som gir oss full støtte for de grafiske funksjonene som nå finnes i Afp/ipds, sier Daniel Augustin. Bildet: – Xeikon er styrket i konkurransen om trykking av transaksjonsdata og direktereklame, forteller Xeikons Daniel Augustin.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: