Utfordrer fra Konica Minolta

Roger Wiik og Konica Minolta kunne på Ipex vise en kapasitet på 65 sider i minuttet med den nye fargeskriveren Bizhub pro c6500. Konica Minolta la for en tid tilbake kameraproduksjonen på is, og har i stedet valgt å fokusere fullstendig på skriverområdet. På Ipex viste de en maskin som produserer 65 fargesider i minuttet og har en månedlig kapasitet på 200.000 sider. Formatet er 330 x 487 mm, og gramvekter på inntil 300 gram kan mates fra fem ulike magasiner. De mange magasinene gir stor valgfrihet når det gjelder materialer. Maskinen, som har fått navnet Bizhub Pro c6500, vil koste rundt en million kroner, inkludert ferdiggjøring og Efi-RIP.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *