Vannfri trykking fra KBA

Altetende fra KBA Altetende fra KBA Trykkpressen Genius fra KBA arbeider helt vannfritt med UV-farger. Torayplater monteres i maskinen og sju minutter etter at forrige jobb er avsluttet, er nye plater montert, gummidukene vasket og maskinen stilt inn slik at trykket i neste jobb er godkjent. Maskinen er fullstendig JDF-integrert og utstyrt med aniloxvalser som hele tiden transporterer en jevn strøm av farge til papiret. Den har allerede eksistert i markedet noen år, og ble på Ipex vist i en variant som kan trykke på alle typer papir og plastmaterialer. Bildet:Hans af Ekenstam fra KBA foran Genius – en B3-maskin som trykker tørroffset nærmest uten makulatur.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *