Arkoffsetmaskiner selges i fleng

Hittil i år har norske trykkerier bestilt 64 nye arkoffset-trykkverk fra MAN Roland Norge AS. Svein Olsen er svært selvfølgelig godt fornøyd med dette. I tillegg til det høye salgsnivået for arkmaskiner fra Ryobi og MAN, har de også levert en ny MAN Roland CROMOMAN rotasjonsløsning til Sunnmørsposten. – Så mange installasjoner betyr selvfølgelig travle dager for vår tekniske avdeling, men det er allikevel en hyggelig situasjon som vi gleder oss over, sier serviceansvarlig Kenneth Smebøle. MAN Roland Norge AS rapporterer også om god ordreinngang på sine andre agenturer, som MBO, Herzog+Hoymann, Osako, Palamides og Perfecta.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: