En tøff kartong for luksusemballasje

Chromolux True er siste tilskudd til M-reals sortiment. Denne nyutviklede, høyglansede kartongen er utviklet spesielt for luksusemballasje. Kartongen bygger på et mørkeblått, bestrøket basispapir. En av fordelene med produksjonsmetoden er ifølge M-real at det ikke oppstår tilsvarende kontraster som ved tradisjonelt emballasjepapir, der den trykte overflaten blir hvit i kantene der den brettes. – Brettingen og de effekter som kan oppstå ved bretting er et viktig aspekt ved valg av emballasjepapir, og spesielt for luksusemballasje, sier Tom Lindholm, salgsdirektør for M-real Nordic. Selv den minste sprekk kan forstyrre helhetsinntrykket og dermed redusere emballasjens attraksjonskraft. Chromolux markedsføres i Norge av Papyrus.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: