Fire nye E-studio fra Toshiba

Toshiba lanserer nå fire nye multifunksjonsmaskiner i E-studio-serien, med betegnelsene E-studio 232, E-studio 282, E-studio 352 og E-studio 452. Toshiba har arbeidet videre med utvikling av driftssikkerhet og brukervennlighet, og også med ytelsen, som i følge leverandøren forbedres takket være en raskere prosessor. Produksjonshastigheten ligger nå på mellom 23 og 45 sider i minuttet, avhengig av modell. Maskinene kan også kopiere, skanne og fakse, tosidig utskrift er standard og maksimal oppløsning er 2400 x 600 ppt. I de nye modellene har Toshiba også integrert en funksjon som kontrollerer brukernes tilgang til utskrift, og også til informasjonen som er lagret i maskinen. For å få tilgang til funksjonene må brukerne logge seg inn i systemet. De nye multifunksjonsløsningene koster fra rundt 20.000 kroner eksklusive moms.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: