Fire nye E-studio fra Toshiba

Toshiba lanserer nå fire nye multifunksjonsmaskiner i E-studio-serien, med betegnelsene E-studio 232, E-studio 282, E-studio 352 og E-studio 452. Toshiba har arbeidet videre med utvikling av driftssikkerhet og brukervennlighet, og også med ytelsen, som i følge leverandøren forbedres takket være en raskere prosessor. Produksjonshastigheten ligger nå på mellom 23 og 45 sider i minuttet, avhengig av modell. Maskinene kan også kopiere, skanne og fakse, tosidig utskrift er standard og maksimal oppløsning er 2400 x 600 ppt. I de nye modellene har Toshiba også integrert en funksjon som kontrollerer brukernes tilgang til utskrift, og også til informasjonen som er lagret i maskinen. For å få tilgang til funksjonene må brukerne logge seg inn i systemet. De nye multifunksjonsløsningene koster fra rundt 20.000 kroner eksklusive moms.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: