Smart orddeling i Indesign

Er du lei av orddelinger som hovedmål-seksamen og jules-hopping? Da er du trolig klar for Smart Hyphen fra Woodwing Software, som nå er klar i en ny versjon for Indesign CS2 og Incopy CS2. I denne versjonen har Woodwing integrert programvareselskapet TALOs orddelingsteknikk, som er integrert i selskapets språkmoduler. I følge Woodwing vil det både gi bedre orddelinger og tekstflyt. I øyeblikket finnes støtte for rundt tretti språk i Smart Hyphen, også norsk bokmål og nynorsk. Mer informasjon finnes på www.woodwing.com, der det også finnes eksempler på hvordan dette programtillegget vil dele en del norske ord.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: