Smart orddeling i Indesign

Er du lei av orddelinger som hovedmål-seksamen og jules-hopping? Da er du trolig klar for Smart Hyphen fra Woodwing Software, som nå er klar i en ny versjon for Indesign CS2 og Incopy CS2. I denne versjonen har Woodwing integrert programvareselskapet TALOs orddelingsteknikk, som er integrert i selskapets språkmoduler. I følge Woodwing vil det både gi bedre orddelinger og tekstflyt. I øyeblikket finnes støtte for rundt tretti språk i Smart Hyphen, også norsk bokmål og nynorsk. Mer informasjon finnes på www.woodwing.com, der det også finnes eksempler på hvordan dette programtillegget vil dele en del norske ord.

Publisert av: 

Del artikkelen

En kommentar til “Smart orddeling i Indesign”
  1. TRenger en nynorsk ordliste til korporering i InDesign, Tips+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: