Vekst med variable data

PUBLISERT: 8 juni 2006
OPPDATERT: 21 mars

Repro Studio erstattet tre digitale produksjonslinjer med én Igen3, og hevder dette gir gevinst på kapasitet og bedre oppetider. – Flere jobber blir levert på kortere tid, sier daglig leder Roy Carlsen. Produksjonsbedriften Repro Studio har allerede lang erfaring med å trykke med variable data. Med en Igen3-maskin i huset har bedriften fått frigjort kapasitet, og denne skal fylles med flere jobber der innholdet er tilpasset mottakeren. – Vi ser at markedet er i ferd med å forstå at det handler om respons. Hvis en bilforhandler kan få 20-30 prosent respons på en kampanje istedenfor 1-5 prosent, så spiller det liten rolle om produksjonskostnadene øker noen prosent. Verdien på kampanjen blir jo mangedoblet, sier Ken Carlsen. Med Xmpie som verktøy er det nesten ingen grenser for hva han kan produsere. – Nøkkelen er kundens database og hvor vellykket en utsendelse blir er avhengig av hvor dyktig kunden er til å trekke ut riktige data. Det er fortsatt slik at det i de fleste tilfellene er adresseinformasjonen som byttes, men i fremtiden vil dyktige markedsførere lære seg å utnytte kundeinformasjonen bedre. Det er for eksempel lite effektivt å la barnefamilier og pensjonister motta samme reisebudskap for sommerferien, forklarer han.

Les videre

Schibsted med nytt trykkeri i Vestby

Fredag 8. september åpnet Schibsted sitt nye trykkeri i Vestby. Trykkeriet er svært kompakt, og rommer bare 20 prosent av arealet til det gamle lokalet i Nydalen.
– Dette er et trykkeri for fremtiden, sier administrerende direktør i Schibsted Trykk, Bjarne Andersen.
schibsted1

Lover stabile papirpriser ut året

Papirprodusenten Sappi Europe kunngjør at de vil holde prisene på samme nivå resten av 2023.
paper-279007_1920-1024x767

Canon vestlandet får ny kundeansvarlig

Jon Larsen overtar etter Terje Eriksen, som etter 16 år som Business Developer og Account Manager i Professional Print teamet hos Canon, nå går over i pensjonisttilværelsen.
jon_larsen_canon

Nordens største grafiske messe åpner i september

Sign & Print Scandinavia-messen i Stockholm i september er den største grafiske messen i Norden. Her vil alle de største og mest relevante leverandørene vise sine løsninger for et stort publikum.
SPS_01

Siste nytt

Fremhever trofast tjener – og kommende hybrider

I løpet av første kvartal 2024 planlegger Agfa å lansere to helt nye hybridmaskiner. Dessverre så de ikke dagens lys under Sign&Print Scandinavia, men besøkende kunne likevel høre noen detaljer om de kommende nyhetene.
agfa4253-1024x682

Skjæring med samarbeidende roboter

Automatisering med robotløsninger. Dette er fokus hos Zünd under Sign&Print Scandinavia.
Zund-1-1024x683

Ny HP Latex-modell avduket på Sign&Print Scandinavia

HP Latex-familien har fått et nytt medlem, modellnavn 630 W. Maskinen hadde verdenspremiere hos ikke mindre enn tre utstillere under Sign&Print Scandinavia: NI Solutions, Spandex og Antalis.
hplatex2-1024x683

Konica Minolta holder fokus på den enkle etikettproduksjon

Konica Minolta har allerede oppnådd betydelig suksess med AccurioLabel 190 og 230, med over 1000 solgte maskiner over hele verden. Nå er deres siste skudd på stammen – AccurioLabel 400 – kommersielt tilgjengelig og ble vist på LabelExpo i Brüssel.
konica_labelexpo_01_small