Visittkort ”on demand”

PUBLISERT: 12 juni 2006
OPPDATERT: 12 juni

Canon utvider porteføljen av kortskrivere og lanserer i dag kortskriveren CX320. Kortskriveren etterfølger modellen CX350, og tilbyr firefargers utskrift med en hastighet på 40 kort i minuttet. CX 320 er laget spesielt for bedrifter som trenger høye volumer av visittkort og andre typer fargekort, men egner seg også for profesjonelle aktører innen kort- og visittkortproduksjon. Canon understreker at mindre opplag reduserer muligheten for overproduksjon av visittkort, som ofte blir liggende ubrukte fordi de er utdaterte. CX320 skriver ut kort på matt og glanset papir, uten behov for manuell kutting i etterkant. Brukerne kan selv produsere visittkort, timekort, ”husk-meg”-kort og lignende. Prisen oppgis til å være under 40 øre kortet. – Veldig mange organisasjoner benytter visittkort, og visittkortene er en del av bedriftens ”image”. Med høye volumer kan det etter hvert blir svært kostbart å trykke visittkort, sier produktsjef Bjørn Frantsen i Canon. Ved hjelp av Bubble-Jet utskriftshode leverer kortskriveren CX320 4-fargers trykkvalitet med en oppløsning på 600 ppt. Kortskriveren kan enkelt integreres i eksisterende nettverk, og er kompatibel med de fleste typer programvare, som MS Word, MS Publisher, Excel, Powerpoint, Adobe Illustrator og InDesign. Dette gjør det enkelt for brukerne å tilpasse elementer, tekst og layout på enkeltvolumer av kort knyttet til spesielle kampanjer og lignende.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Styrker seg med mer effektiv arkpresse

ETN Grafisk har en stor produksjon av personaliserte trykksaker til begravelser. Et oppdrag som krever en stabil og pålitelig maskinpark. Nylig byttet trykkeriet i Skien ut en av sine tre Ricoh-linjer med den nye Pro C9500-modellen som ble sluppet i fjor høst.
ETN Ricoh 3

Canon på Drupa: "En arena for å stake ut en ny kurs"

Canon Norge kommer til å ha ansatte på stedet under alle messedager. Sign&Print spurte Magnus Blegen, direktør for produksjon, om forventningene til årets Drupa.
Til Canon - del 1

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280