Visittkort ”on demand”

Canon utvider porteføljen av kortskrivere og lanserer i dag kortskriveren CX320. Kortskriveren etterfølger modellen CX350, og tilbyr firefargers utskrift med en hastighet på 40 kort i minuttet. CX 320 er laget spesielt for bedrifter som trenger høye volumer av visittkort og andre typer fargekort, men egner seg også for profesjonelle aktører innen kort- og visittkortproduksjon. Canon understreker at mindre opplag reduserer muligheten for overproduksjon av visittkort, som ofte blir liggende ubrukte fordi de er utdaterte. CX320 skriver ut kort på matt og glanset papir, uten behov for manuell kutting i etterkant. Brukerne kan selv produsere visittkort, timekort, ”husk-meg”-kort og lignende. Prisen oppgis til å være under 40 øre kortet. – Veldig mange organisasjoner benytter visittkort, og visittkortene er en del av bedriftens ”image”. Med høye volumer kan det etter hvert blir svært kostbart å trykke visittkort, sier produktsjef Bjørn Frantsen i Canon. Ved hjelp av Bubble-Jet utskriftshode leverer kortskriveren CX320 4-fargers trykkvalitet med en oppløsning på 600 ppt. Kortskriveren kan enkelt integreres i eksisterende nettverk, og er kompatibel med de fleste typer programvare, som MS Word, MS Publisher, Excel, Powerpoint, Adobe Illustrator og InDesign. Dette gjør det enkelt for brukerne å tilpasse elementer, tekst og layout på enkeltvolumer av kort knyttet til spesielle kampanjer og lignende.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *