Finn rett spesialtegn

Popchar er et lite, men svært nyttig hjelpeprogram som nå er klart for brukere med Windows-versjonen av Quark Xpress eller Quark Copydesk. Programmet er for eksempel til hjelp for brukere som arbeider med flere språkversjoner samme dokument. Etter installasjon av programmet, legger det seg som et eget vindu i Quark Xpress eller Copydesk, og viser alle spesialtegn i den aktive «skriftsnittkofferten». Ved å markere og klikke på enkelte tegn, plasseres disse i det tekstvinduet som er markert. Popchar Win 2.2 koster rundt 300 kroner og kan kjøpes via utviklernes nettsted,www.ergonis.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: