Økning i antall nye trykkerlærlinger

Årsaken til den positive utvikling i antall lærekontrakter er et prosjekt som ble igangsatt i fjor, hvor elever på VK1 grafisk produksjon fikk anledning til å bruke mye av skoleåret ute i ulike bedrifter. Resultatet er at både bedriftene og elevene har fått bedre kjennskap til hverandre og forutsetningene for en positiv læretid har økt. Nestleder Rolf Wesenberg ved Opplæringssenteret er overbevist om at den modellen som ble valgt i fjor har vært en nødvendig og riktig satsing. Han berømmer samtidig bedriftene som har deltatt for deres positive innstilling til prosjektet. Opplæringssenteret har formidlet læreplass til alle de elevene som etter endt skoleår har ønsket å satse på en fremtid som trykker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: