Økning i antall nye trykkerlærlinger

Årsaken til den positive utvikling i antall lærekontrakter er et prosjekt som ble igangsatt i fjor, hvor elever på VK1 grafisk produksjon fikk anledning til å bruke mye av skoleåret ute i ulike bedrifter. Resultatet er at både bedriftene og elevene har fått bedre kjennskap til hverandre og forutsetningene for en positiv læretid har økt. Nestleder Rolf Wesenberg ved Opplæringssenteret er overbevist om at den modellen som ble valgt i fjor har vært en nødvendig og riktig satsing. Han berømmer samtidig bedriftene som har deltatt for deres positive innstilling til prosjektet. Opplæringssenteret har formidlet læreplass til alle de elevene som etter endt skoleår har ønsket å satse på en fremtid som trykker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: