Man Roland med ny UV-teknikk

Flere leverandører arbeider med å utvikle løsninger som reduserer eller fullstendig fjerner varmeutviklingen i UV-tørkeenhetene. En som har kommet langt på området, er Man Roland, som med løsningen Seccomatic skal være i stand til å redusere varmeutviklingen med to tredeler. Nå kommer oppfølgeren, Seccomatic Plus, en UV-tørker som kan integreres med både Roland 500 og 700. I løsningen sitter et nyutviklet lampesystem med et roterende speil som helt eliminerer IR-strålingen på arket. Med utsidebehandlede reflektorer suges den uønskede strålingen opp før varmen transporteres videre til det innebygde kjølesystemet. Seccomatic kan installeres mellom fargeverkene, alternativt før utleggeren.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *