Man Roland med ny UV-teknikk

Flere leverandører arbeider med å utvikle løsninger som reduserer eller fullstendig fjerner varmeutviklingen i UV-tørkeenhetene. En som har kommet langt på området, er Man Roland, som med løsningen Seccomatic skal være i stand til å redusere varmeutviklingen med to tredeler. Nå kommer oppfølgeren, Seccomatic Plus, en UV-tørker som kan integreres med både Roland 500 og 700. I løsningen sitter et nyutviklet lampesystem med et roterende speil som helt eliminerer IR-strålingen på arket. Med utsidebehandlede reflektorer suges den uønskede strålingen opp før varmen transporteres videre til det innebygde kjølesystemet. Seccomatic kan installeres mellom fargeverkene, alternativt før utleggeren.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: