Style Flocker samler stilene

Rogue Sheep er et lite programvareselskap som har spesialisert seg på tilleggsprogrammer, såkalte «plug-ins», for Adobe Indesign og Illustrator. Deres siste bidrag, Style Flocker, er et hjelpemiddel for alle tenkelige formatmaler. Formater og objektstiler kan grupperes og kategoriseres på samme sted, og dermed gi bedre oversikt og bidra til at det blir enklere å finne de ulike stilene. Style Flocker 1.0 koster faktisk ingenting, og kan lastes ned fra www.roguesheep.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: