Style Flocker samler stilene

Rogue Sheep er et lite programvareselskap som har spesialisert seg på tilleggsprogrammer, såkalte «plug-ins», for Adobe Indesign og Illustrator. Deres siste bidrag, Style Flocker, er et hjelpemiddel for alle tenkelige formatmaler. Formater og objektstiler kan grupperes og kategoriseres på samme sted, og dermed gi bedre oversikt og bidra til at det blir enklere å finne de ulike stilene. Style Flocker 1.0 koster faktisk ingenting, og kan lastes ned fra www.roguesheep.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: