Ny spiraliseringssjef

Det er seks og et halvt år siden Arnt Vegar Juliussen og Bård Christian Prøven overtok ansvaret for spiraliseringsbedriften på Furuset. På disse årene har de snudd minusresultater til pluss, og gjennomført store maskininvesteringer. Resultatet er at bedriften i dag er en av Norges ledende innenfor spiralinnbinding, og lagerfører en rekke spiraltyper, også metalliske. Juliussen og Prøven innrømmer gjerne at det har vært seks år med lite fritid, og ønsket om litt roligere dager er årsaken til at roret nå overlates til Kurt Arild. Han har allerede drøyt to års fartstid i bedriften, og gleder seg til nye utfordringer. Sørlendingen har fagbrev som bokbinder, og startet sin grafiske karriere hos Litografen. Deretter arbeidet han hos GCS og Allkopi før det ble spiralinnbinding på heltid. – Vi er fullbooket på oppdrag og utfordringen er i stor grad å utnytte medarbeiderne best mulig. Nå i sommer bruker vi en del vikarer, og vi vurderer sterkt å innføre skiftordning, sier han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: