Fire Hiflex-brukere med utmerkelse

Hiflex forteller at fire av deres kunder er tildelt tittelen «Best Practices» av den tyske organisasjonen IRD (Institute for Rational Corporate Governance), en interesseorganisasjon for utvidet automatisering i den grafiske bransjen. «Best Practices» ble delt ut i fire kategorier til disse fire bedriftene: – Köller + Nowak, Dusseldorf, i kategorien e-business – Mediengruppe Universal, München, i kategorien JDF connectivity – Druckhaus Berlin-Mitte (DBM), Berlin, i kategorien Innovative in Paper Management – Kraft Druck, Ettingen, i kategorien Inter-Company Automation PÅ BILDET: Fra venstre: Ingo Nowak, direktør for Köller + Nowak, Thomas Brickwedde, sjef for salg og IT i Kraft Druck, Herbert Preissler, direktør ved Druckhaus Berlin-Mitte og Albert Contzen, direktør for Mediengruppe Universal.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: