På jakt etter unike småaviser!

Ifras magasin «Newspaper Techniques» er på jakt etter mindre aviser med helt spesielle kvaliteter. Tanken er å lage en Focus-story i «Newspaper Techniques». – Vi leter etter aviser med et opplag på 50.000 eller mindre som utmerker seg på et eller flere områder. Aktuelle områder kan være bruk av mobiltelefontjenester, fargekvalitet, innovativ markedsføring eller annet du mener gir den avisen du foreslår en kvalitet av typen «outstanding», sier «Newspaper Techniques» senior-redaktør Brian Veseling. Ifra oppfordrer deg til å sende inn tips om aviser som spesielt har imponert deg på en eller annen måte. Send dine nominasjoner til Brian Veseling, på veseling@ifra.com. Husk å fortelle hva du mener gjør nettopp denne avisen helt spesiell! Din(e) nominasjon(er) må være sendt senest 11. juli.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *