Mer strekkode for pengene

Enfocus har utviklet Instant Barcode, en plugin for Adobe Illustrator for å skape, kontrollere og lese strekkoder. Instant Barcode er både en sammenslåing og en oppgradering av de tidligere programmene Barcode Toolbox og Barcode Checkup. Programmet har støtte for de vanligste systemene, som EAN-8 og ISBN, og gransker automatisk om en strekkode ikke holder mål når det gjelder plassering og størrelse, en form for preflight. Instant Barcode verifiserer også antall og type strekkoder som brukes i et dokument samt antall farger og overtrykk. Måling av allerede skapte strekkoder kan utføres med å «sveipe» musemarkøren over strekkoden som da leses av programmet og gir visuell gjenkobling til brukeren. Enfocus Instant Barcode fungerer på både Mac og PC med Illustrator CS eller CS2. Programmet koster 249 euro.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *