God ferie, kjære leser!

…og vi i AGIs redaksjon vil være ferierende frem til mandag 31. juli. Vi beklager at vi ikke har kapasitet til å oppdatere sidene i ferien, men anbefaler i stedet en tur ned i vårt nyhetsarkiv, dersom du ikke greier en dag uten å være innom www.agi.no. Vi ønsker dere alle god sommer og ser frem til å være i farta igjen i slutten av måneden. redaksjonen

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: