Adobe kjøper seg opp i digitalfoto

Adobe satser sterkt på digitalfoto når de nå kjøper det danske programvareselskapet Pixmantec. Dette selskapet utvikler programmer både for arbeidsflyt og håndtering av råfiler fra digitalkameraer. Sannsynligvis vil Pixmantecs Raw Shooter bli integrert med bildehåndteringsverktøyet Adobe Lightroom. – Avanserte digitalkameraer blir stadig rimeligere, og stadig flere fotografer tar i bruk råfilformatet for å få større kontroll over det endelige resultatet, uttaler John Loiacono, sjef for området Creative Solutions hos Adobe. Han mener at kombinasjonen av Pixmantecs teknikk for råfilhåndtering og Adobes ekspertise vil resultere i at brukernes eksisterende råfiler vil forbedres, i takt med at programvaren videreutvikles. På grunn av oppkjøpet vil Raw Shooter-versjonen Premium bli avviklet. Gratisversionen Raw Shooter Essentials vil derimot være tilgjengelig frem til betaversjonen av Adobe Lightroom er avsluttet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: