Graficonn fullverdig medlem av CIP4

Graficonn Norge AS er tatt opp som fullverdig medlem i CIP 4. Graficonn er den første norske fullverdige og foreløpig den eneste norske utviklingsbedriften som er medlem i CIP4-organisasjonen. Graficonn utvider nå sin kompetanse på området JDF og ønsker å være den ledende utvikleren i Norge av grafiske e-handelsløsninger. I løpet av 2007 skal Graficonns standardportal for grafiske tjenester, Corda, bygge på JDF-standarden. Dermed vil også den første linken i verdikjeden som automatiserer informasjonsflyten mellom kunder og grafiske bedrifter være JDF-basert, forteller utviklingsleder Sverre Farstad

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: