Citat overtar inhouse-byrå

Citat har inngått avtale om å overta Unilevers inhouse-byrå. Avtalen omfatter hele Norden og innebærer at Citat blir ansvarlig for all reklameproduksjon i regionen. Virksomheten omsetter i dag for rundt åtte millioner svenske kroner, men Citat tror dette kan femdobles i løpet av et par år. Avtalen med Unilever føyer seg inn i rekken av outsourcingsavtaler for Citat. Fra tidligere er liknende avtaler inngått med selskaper som Ericsson og Telenor. – Det vi ser er kun begynnelsen på en strukturendring i bransjen, sier Citats administrerende direktør Dan Sehlberg. – Citat jobber industrielt og effektivt med stor kompetanse innenfor reklameproduksjon. Vi kommer sikkert til å få se flere outsourcingsavtaler, ikke minst innenfor detaljhandel.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *