Mer strekkode for pengene med Instant Barcode

Nå kommer Instant Barcode fra Enfocus, en «plug-in» for Adobe Illustrator beregnet på å fremstille, kontrollere og lese strekkoder. Instant Barcode er både en sammenslåing og en oppgradering av programmene Barcode Toolbox og Barcode Checkup. Det nye programmet støtter alle de etablerte systemene, som EAN-8 og ISBN, og undersøker automatisk om en strekkode ikke tilfredsstiller kravene til plassering og størrelse, altså en slags preflight. Instant Barcode verifiserer også antallet og typen strekkorder som benyttes i et dokument, samt antall farger og «overprint». Måling av allerede fremstilte strekkoder kan utføres ved å bevege musmarkøren over strekkoden, informasjonen leses deretter av programmet og det gis visuell tilbakemelding til brukeren. Enfocus Instant Barcode fungerer både på Mac- og Windows-plattform, med Illustrator CS eller CS2. Prisen er 249 euro.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: