Mer strekkode for pengene med Instant Barcode

Nå kommer Instant Barcode fra Enfocus, en «plug-in» for Adobe Illustrator beregnet på å fremstille, kontrollere og lese strekkoder. Instant Barcode er både en sammenslåing og en oppgradering av programmene Barcode Toolbox og Barcode Checkup. Det nye programmet støtter alle de etablerte systemene, som EAN-8 og ISBN, og undersøker automatisk om en strekkode ikke tilfredsstiller kravene til plassering og størrelse, altså en slags preflight. Instant Barcode verifiserer også antallet og typen strekkorder som benyttes i et dokument, samt antall farger og «overprint». Måling av allerede fremstilte strekkoder kan utføres ved å bevege musmarkøren over strekkoden, informasjonen leses deretter av programmet og det gis visuell tilbakemelding til brukeren. Enfocus Instant Barcode fungerer både på Mac- og Windows-plattform, med Illustrator CS eller CS2. Prisen er 249 euro.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: