Mer strekkode for pengene med Instant Barcode

PUBLISERT: 9 august 2006
OPPDATERT: 9 august

Nå kommer Instant Barcode fra Enfocus, en «plug-in» for Adobe Illustrator beregnet på å fremstille, kontrollere og lese strekkoder. Instant Barcode er både en sammenslåing og en oppgradering av programmene Barcode Toolbox og Barcode Checkup. Det nye programmet støtter alle de etablerte systemene, som EAN-8 og ISBN, og undersøker automatisk om en strekkode ikke tilfredsstiller kravene til plassering og størrelse, altså en slags preflight. Instant Barcode verifiserer også antallet og typen strekkorder som benyttes i et dokument, samt antall farger og «overprint». Måling av allerede fremstilte strekkoder kan utføres ved å bevege musmarkøren over strekkoden, informasjonen leses deretter av programmet og det gis visuell tilbakemelding til brukeren. Enfocus Instant Barcode fungerer både på Mac- og Windows-plattform, med Illustrator CS eller CS2. Prisen er 249 euro.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo