Prisen øker på M-reals Galerie-papir

M-real kommer til å innføre en prisøkning på rundt fem prosent for sitt bestrøkne Galerie-papir i år. I følge papirprodusenten har prisøkningen sammenheng med økte kostnader til energi, transport og råvarer. Prisøkningen vil gjelde fra 1. september 2006, og selskapet har allerede startet arbeidet med å informere kundene. – Vi forstår at kundene våre i den grafiske bransjen står overfor de samme utfordringer som oss, men prisene må samtidig reflektere kostnadsnivået, sier John Clinton, M-reals salgs- og markedssjef.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: