Flere farger i Canons storformatløsninger

Canon er på banen med en ny serie pigmentert blekk, med navnet Lucia. Systemet med tolv farger inngår i de to nylig lanserte storformatløsningene Image Prograf IPF5000 og IPF9000, og er spesielt utviklet for å motvirke «metamerisme», gi høy bildekvalitet og større fargerom. Blant de tolv fargene som inngår i systemet er to typer grått blekk, noe som får Canons blekksystem til å minne om Epsons blekkonsept K3, som i tillegg til svart også benytter to grånyanser for å forbedre gråbalansen og redusere metamerisme. I Lucia inngår også rødt, grønt og blått.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: