En mellomstor Docucolor fra Xerox

Xerox er nå på banen med en ny Docucolor-modell som retter seg mot trykkerier med trykkvolumer på 30.000 til 50.000 trykk i måneden. Maskinen tar hånd om 50 sider i minuttet, med maksimal oppløsning på 2400 x 2400 ppt. Siste medlem i Docucolor-familien er utstyrt med mye ny teknologi, blant annet 32 strålers laser som erstatning for den mer vanlige varianten med to stråler. I følge Xerox skal det forbedre innskanningen, både i kvalitet og hastighet. Xerox hevder også at de har forbedret registreringen og at de har utstyrt maskinen med et større utvalg av fargebehandlingsfunksjoner. Et viktig poeng er at hastigheten ikke reduseres når man trykker på tykkere papir. Arkmateren har kapasitet til 4000 ark, og en ekstra arkmater gir dobbelt så høy kapasitet, fordelt på fire papirmagasiner. Etterbehandlingen består av en utlegger samt sortering og stifting. På brukersiden har den nye Docucolor-modellen grensesnittet koblet til tastatur og mus. Kundene kan velge mellom rip-system fra Xerox, Efi eller Creo. I Norge har CopyCat bestilt den første maskinen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: