To Cobra-modeller fra Mutoh

Cobra S er betegnelse på Mutohs nyeste UV-baserte storformatskriver. Den leveres i to modeller; Cobra S65 UV, med en utskriftsbredde på 1600 millimeter, og Cobra S100 UV, med en utskriftsbredde på 2500 millimeter. Den nye storformatskriveren håndterer både fleksible og harde, rette materialer, i tykkelser helt opp til fem centimeter. Dessuten inngår et system for rull-til-rull for alle fleksible materialer som skriveren kan håndtere. Fargemessig er Cobra S en seksfargeskriver med CMYK + Lc og Lm. I tillegg kan man lade den med hvit trykkfarge, for bruk som grunnfarge eller dekorfarge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: