To Cobra-modeller fra Mutoh

Cobra S er betegnelse på Mutohs nyeste UV-baserte storformatskriver. Den leveres i to modeller; Cobra S65 UV, med en utskriftsbredde på 1600 millimeter, og Cobra S100 UV, med en utskriftsbredde på 2500 millimeter. Den nye storformatskriveren håndterer både fleksible og harde, rette materialer, i tykkelser helt opp til fem centimeter. Dessuten inngår et system for rull-til-rull for alle fleksible materialer som skriveren kan håndtere. Fargemessig er Cobra S en seksfargeskriver med CMYK + Lc og Lm. I tillegg kan man lade den med hvit trykkfarge, for bruk som grunnfarge eller dekorfarge.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: