Ryobi utvider kapasiteten i Japan

Ryobi har suksess med salg av arkmaskiner i formater opp til 50 x 70 format, men ventetiden på nye maskiner har vært lang. Derfor bygges det nå et nytt produksjonsanlegg i Hiroshima i Japan, slik at selskapet kan møte den økte etterspørselen etter trykkmaskiner. De vil fordoble kapasiteten ved det ene av sine tre anlegg i byen, noe som hovedsakelig slår ut for 50×70-maskiner. Mer informasjon finnes på www.ryobi.co.jp/en. Norsk distributør for Ryobi er Man Roland.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: