Ryobi utvider kapasiteten i Japan

Ryobi har suksess med salg av arkmaskiner i formater opp til 50 x 70 format, men ventetiden på nye maskiner har vært lang. Derfor bygges det nå et nytt produksjonsanlegg i Hiroshima i Japan, slik at selskapet kan møte den økte etterspørselen etter trykkmaskiner. De vil fordoble kapasiteten ved det ene av sine tre anlegg i byen, noe som hovedsakelig slår ut for 50×70-maskiner. Mer informasjon finnes på www.ryobi.co.jp/en. Norsk distributør for Ryobi er Man Roland.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: