Enklere å finne frem på GWGs nettsted

Ghent PDF Workgroup, GWG, har utviklet et nytt nettsted som de hevder vil dekke brukernes behov på en bedre måte. Med et stadig voksende arkiv av spesifikasjoner, var hensikten å strømlinjeforme navigasjonen og gjøre det enklere for brukerne å finne nettopp sin egen spesifikasjon. – Nå har vi tilgang på gode ressurser, og ønsker at nettstedet skal gjenspeile dette, sier David van Driessche, ansvarlig for dokumentasjonen hos GWG. Test nettstedet selv på www.gwg.org.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: