Enklere å finne frem på GWGs nettsted

Ghent PDF Workgroup, GWG, har utviklet et nytt nettsted som de hevder vil dekke brukernes behov på en bedre måte. Med et stadig voksende arkiv av spesifikasjoner, var hensikten å strømlinjeforme navigasjonen og gjøre det enklere for brukerne å finne nettopp sin egen spesifikasjon. – Nå har vi tilgang på gode ressurser, og ønsker at nettstedet skal gjenspeile dette, sier David van Driessche, ansvarlig for dokumentasjonen hos GWG. Test nettstedet selv på www.gwg.org.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: