Aktiv Trykk velger åttefarger fra Komori

Åttefargemaskiner er i skuddet, og etter lengre tids vurdering, har nå også Aktiv Trykk valgt å satse på 70 x 100 trykkmaskin som kan produsere 4 + 4 farger i én gjennomkjøring. Og valget falt på Komori. Kanskje ikke så overraskende, med tanke på at de i flere år har produsert på to maskiner fra den japanske produsenten. Den ene av disse maskinene, L440 går nå ut og erstattes av den nye 8 fargeren. Øystein Fornes hos Aktiv Trykk begrunner beslutningen med at de behøver større kapasitet, og mener de har gjort et klokt valg. – Vi mener vi har gjort et riktig valg i forhold til å velge den maskinen vi tror er den mest effektive på markedet i dag. Dette blant annet i forhold til halvert plateinnspenningstid sammenlignet med andre maskiner, maskinens hastighet og funksjonalitet. Vi har også god erfaring fra tidligere med Komori trykkmaskiner og også Coloro som leverandør. Maskinen leveres av Coloro AS og installeres på senhøsten i år. AGI kommer forøvrig med bedriftsreportasje fra Aktiv Trykk i vår oktober-utgave.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: