Aktiv Trykk velger åttefarger fra Komori

PUBLISERT: 25 august 2006
OPPDATERT: 21 mars

Åttefargemaskiner er i skuddet, og etter lengre tids vurdering, har nå også Aktiv Trykk valgt å satse på 70 x 100 trykkmaskin som kan produsere 4 + 4 farger i én gjennomkjøring. Og valget falt på Komori. Kanskje ikke så overraskende, med tanke på at de i flere år har produsert på to maskiner fra den japanske produsenten. Den ene av disse maskinene, L440 går nå ut og erstattes av den nye 8 fargeren. Øystein Fornes hos Aktiv Trykk begrunner beslutningen med at de behøver større kapasitet, og mener de har gjort et klokt valg. – Vi mener vi har gjort et riktig valg i forhold til å velge den maskinen vi tror er den mest effektive på markedet i dag. Dette blant annet i forhold til halvert plateinnspenningstid sammenlignet med andre maskiner, maskinens hastighet og funksjonalitet. Vi har også god erfaring fra tidligere med Komori trykkmaskiner og også Coloro som leverandør. Maskinen leveres av Coloro AS og installeres på senhøsten i år. AGI kommer forøvrig med bedriftsreportasje fra Aktiv Trykk i vår oktober-utgave.

Les videre

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Trendrapport: Optimisme til tross for økonomisk motvind

Drupa slipper sin niende "Global Trends Report" i november. De foreløpige resultatene viser at både trykkerier og leverandører tror på et godt 2024, selv om det er krisetider.
Sabine-Geldermann_Drupa

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682