Aktiv Trykk velger åttefarger fra Komori

Åttefargemaskiner er i skuddet, og etter lengre tids vurdering, har nå også Aktiv Trykk valgt å satse på 70 x 100 trykkmaskin som kan produsere 4 + 4 farger i én gjennomkjøring. Og valget falt på Komori. Kanskje ikke så overraskende, med tanke på at de i flere år har produsert på to maskiner fra den japanske produsenten. Den ene av disse maskinene, L440 går nå ut og erstattes av den nye 8 fargeren. Øystein Fornes hos Aktiv Trykk begrunner beslutningen med at de behøver større kapasitet, og mener de har gjort et klokt valg. – Vi mener vi har gjort et riktig valg i forhold til å velge den maskinen vi tror er den mest effektive på markedet i dag. Dette blant annet i forhold til halvert plateinnspenningstid sammenlignet med andre maskiner, maskinens hastighet og funksjonalitet. Vi har også god erfaring fra tidligere med Komori trykkmaskiner og også Coloro som leverandør. Maskinen leveres av Coloro AS og installeres på senhøsten i år. AGI kommer forøvrig med bedriftsreportasje fra Aktiv Trykk i vår oktober-utgave.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: