Lightroom beta 3 i brukerversjon

Nå slippes den tredje offentlige betaversjonen av Adobes bildeprogram Lightroom. Enn så lenge er beta 3.0 kun tilgjengelig for Mac-plattform (Intel og Power PC), men Adobe lover at det snart kommer en versjon for Windows-brukerne. Det mest interessante med Lightroom beta 3, er at den inneholder en rekke funksjoner som brukerne av tidligere versjoner har ønsket seg. Det gjelder blant annet større kontroll over størrelse og oppløsning ved eksport av bilder, og forbedret håndtering av metadata med informasjon om utskrift og RGB-verdier. Nytt er også forhåndsvisningen «Before and After» i Develop-modulen, og en funksjon for å se hvilke endringer som er utført i bildene. Les mer og last ned betaversjonen på http://labs.adobe.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: